Miért válassz minket?

Az Elit-Jogsinál 30 éves fennállásunk óta arra törekszünk, hogy valahogy, valamilyen formában kiemelkedjünk az átlagos budapesti autósiskolák sorából. Az „Elit” szóval nem arra utalunk, hogy autósiskolánk elérhetetlen vagy megfizethetetlen, hanem arra, hogy szolgáltatásunk minősége egyértelműen megkülönböztet bennünket versenytársainktól.
Összegyűjtöttünk 6 érvet, melyek miatt érdemes minket választanod

Közvetlen hangnem

Két pont között a legrövidebb út az egyenes. Ezt az elvet nem csak az autópályákon, de a való életben is érdemes megfogadni J Mindig arra törekszünk, hogy tanulóinkkal egyenesen, érthetően és közvetlenül kommunikáljunk, ezzel is megteremtve a kölcsönös bizalmat.

Hisszük, hogy az autósoktatód egy pozitív mellékszereplő lehet a Te életedben is, akivel vidáman telnek majd az órák, és akire pár év elteltével is örömmel fogsz majd visszaemlékezni.

Megbízhatóság

Tanulóink visszajelzései alapján oktatóink egyik legnagyobb előnye a megbízhatóságuk. Biztosan rengeteg kérdés, kétely és bizonytalanság vesz majd körül Téged is a jogosítványod felé vezető úton, és ezzel nincs is semmi baj.

Nálunk az első találkozástól egészen a sikeres vizsgád pillanatáig 100%-ban számíthatsz majd az oktatódra, aki minden erejével azon lesz, hogy minél nyugodtabban és gördülékenyebben végig kísérjen Téged ezen az úton.

Türelem

Bármilyen is furcsa belegondolni, a világon mindegyikünk életében ott van az a pillanat, amikor először ül be a vezető ülésre. Lewis Hamilton életében is pontosan ugyanúgy megvolt ez a pillanat, ahogy a Tiédben is elkövetkezik nemsokára.

Azt szeretnénk ezzel mondani, hogy a vezetés egy olyan készség, amit tényleg mindenki a nulláról tanul. Pontosan emiatt oktatóink rendkívüli türelemmel és megértéssel közelednek majd Feléd is, ha minket választasz.

Nem fog minden elsőre menni, lesz, hogy hibázol és hidd el, lesz olyan, amit többször is elrontasz majd. És ennek így kell lennie. Nem az a baj, ha hibázol, hanem az, ha nem próbálod meg újra. Oktatóink ezt a szemléletet képviselik.

Kapacitás

Számos más budapesti autósiskolával szemben nálunk nem kell hosszú hónapokat várnod arra, hogy oktatóhoz kerülj.

Autósiskolánk mind géppark, mind pedig oktatói létszám szempontjából tökéletesen fel van készülve arra, hogy az elméleti vizsgát követően rövid határidőn belül nekikezdhess a vezetésnek.

Ha Te sem szeretsz sokáig egy helyben ücsörögni, akkor az Elit-Jogsi ajánlata Neked szól!

Rugalmasság

Ha minket választasz, oktatód minden erejével azon lesz, hogy a vezetések időpontjait a Te időbeosztásodhoz igazítsa. Rendszeresen figyelembe vesszük például a zeneórákat, az edzéseket vagy bármilyen egyéb szabadidős elfoglaltságokat.

Nem szeretnénk, ha miattunk sérülne a heti időbeosztásod és hidd el, biztosan ki fogunk találni valamit, hogy ez semmiképp se történhessen meg.

Hozzáállás

Ismerőseid, osztálytársaid, barátaid vagy családtagjaid körében körében már biztos találkoztál különböző autsiskolákhoz vagy autósoktatókhoz kapcsolódó sztorikkal. Ezek között bizonyára volt olyan is, amely nem nevezhető éppen egy sikertörténetnek, vagy pedig kellemes élménynek.

Sajnos vannak olyan szereplők a magyar piacon, akik úgy szeretnék bebiztosítani mindennapi keresetüket, hogy elnyújtják a tanulók felkészülési időszakát. Ez eredményezi azt, hogy egyesek aránytalanul sokat fizetnek jogosítványukért és akár 2-3 hónapig is elhúzódik a felkészülés.

Mi ebben is máshogy gondolkodunk.

EGY VERSENYTÁRSUNK:
Óradíj: 8-9.000 Ft
Vezetés: 35-40 óra

ELIT-JOGSI
Óradíj: 7.500 Ft
Vezetés: 30-35 óra (kötelező minimum)

Jól látható, hogy mi az Elit-Jogsinál nem arra helyezzük a fókuszt, hogy minél több vezetés órát terheljünk tanulóinkra és ezzel együtt megpróbáljuk a lehető legtöbb pénzt kicsalogatni tőlük.

Sokkal nagyobb eredményt jelent számunkra az, hogy egységnyi idő alatt több elégedett tanulót tudunk elkísérni a jogosítványukig úgy, hogy közben mindegyikük pontosan annyit fizet, amennyit feltétlen szükséges és egy forinttal sem többet.

Közös célunk tehát Veled az, hogy

megszerezhesd a jogsidat.

 

Benne vagy?